× بستن تبلیغات
اکتبر
11
2018

طرح توجیهی آرد سوخاری

طرح توجیهی آرد سوخاری

طرح توجیهی تولید نان و سوخاری با ظرفیت300 تن در سال
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها 138
فرمت فایل rar
حجم فایل 3826 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50

طرح توجیهی آرد سوخاری

فروشنده فایل

کد کاربری 1095

کاربر

پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود. اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می‌آید. در واقع، نان‌های تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز می‌گردند و مجددا در فر قرار می‌گیرند تا به صورت خشک شده درآیند. این فرایند دربارهٔ نان‌هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می‌دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌بندی و روانه بازار می‌کنند.

درباره نویسنده:

فرستادن دیدگاه

نوشته‌های تازه

× بستن تبلیغات